0168 - 370 208
info@dkts.nl
facebook.com/dkts

Verzekeringen

DKTS werkt samen met Allianz Assistance verzekeringen.

Al meer dan 50 jaar is Allianz de grootste reisverzekeraar én hulpverlener ter wereld. Voor elke reis heeft Allianz een passende verzekering.

U kunt van Allianz een uitstekende service verwachten, zo zijn ze 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Zijn ze overal ter wereld bekend, met alarmcentrales wereldwijd. Hebben ze hulpverleners die u helpen in het Nederlands. Ze helpen u met het inschakelen van de beste ziekenhuizen en artsen ter plaatse en verlenen ze een snelle en eerlijke schadebehandeling bij diefstal, verlies en annulering. Wij sluiten graag een passende reis- en/of annuleringsverzekering voor u af. Vraag ons voor meer informatie over een passende reis- en annuleringsverzekering.

Reisverzekering:
Ga je af en toe op vakantie? Dan is de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance ideaal. Of je nu gaat skiën in de Mall of The Emirates of eilandhoppen op de Seychellen: met deze tijdelijke reisverzekering ben je altijd verzekerd op de beste manier. Het is mogelijk om de Kortlopende Reisverzekering aan te vullen met een annuleringsdekking. Al vanaf € 2,75 per dag + € 4,50 poliskosten. De reisverzekering is incl. ongevallen, medische kosten en repatriëring, uiteraard met werelddekking (bagage inbegrepen).

Kinderen die op de ingangsdatum van de Kortlopende Reisverzekering jonger zijn dan 5 jaar zijn gratis meeverzekerd. Zo zijn kinderen tot en met 4 jaar bij de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance voor dezelfde risico´s verzekerd als die van de medeverzekerde ouders/begeleiders.

De Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance) is ideaal als je regelmatig op reis gaat. Want met deze permanente reisverzekering verzeker je alleen wat echt nodig is. Zo bepaal je zelf waarvoor je wel en niet verzekerd bent. Precies de goede dekking, voor precies de juiste premie. Dat is het uitgangspunt van de Doorlopende Reisverzekering.

De vernieuwde Doorlopende Reisverzekering kent drie varianten: Budget, Comfort en Premium. De keuze voor de hoogte van de dekking bij ‘Bagage’ en ‘Medische kosten’ bepaalt de verzekeringsvariant. Met Budget is bagage bijvoorbeeld verzekerd tot max. € 1.000,-, met Comfort tot € 3.500,- en met Premium zelfs tot
€ 5.000,- per persoon per reis. Vervolgens kun je daar nog verschillende dekkingen en unieke services aan toevoegen. Ga je bijvoorbeeld op wintersport? Dan sluit je makkelijk de wintersportdekking af.

Zo bepaal je helemaal zelf of je wel of niet een bepaalde dekking in je doorlopende reisverzekering afsluit. Op deze manier betaal je nooit teveel en heb je een doorlopende reisverzekering die helemaal past bij je manier van reizen!

Annuleringsverzekering:
Je reis of vakantie annuleren is vervelend genoeg. Daar kun je geen financiële zorgen bij gebruiken. Vergeet daarom niet een Kortlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af te sluiten. Met deze tijdelijke annuleringsverzekering ben je uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. Ook geldig voor last-minute reizen!

Annulering Volledig: boek je de reis bij een reisbureau, website
of touroperator die zijn aangesloten bij de ANVR? Dan kun je het
beste voor Annulering Volledig kiezen. De dekking is gelijk aan de
Annuleringsverzekering, maar je hebt de garantie dat je altijd je
volledige annuleringskosten vergoed krijgt.
De premie bedraagt 5,6 % van de totale reissom + 9,7% assurantiebelasting + € 4,50 poliskosten.

Dubbel-Zeker: wil je helemaal op safe spelen? Kies dan voor
Dubbel-Zeker. Bij annuleren krijg je altijd de maximale vergoeding.
Bij onderbreking krijg je de volledige reissom vergoed. Zelfs als je
op de voorlaatste dag je reis afbreekt. Dat is een prettig idee.
De premie bedraagt 6 % van de totale reissom + 9,7% assurantiebelasting + € 4,50 poliskosten.

Ga je binnenkort op reis? En ben je jonger dan 27 jaar? Profiteer dan van maximaal 15% korting op de gehele premie van de Doorlopende Reis- en/of Annuleringsverzekering.

U kunt de reis- & annuleringsverzekeringen online bij Allianz verzekeringen afsluiten en tijdens het boekings proces DKTS als intermediair kiezen waarbij de afhandeling dan via ons verloopt.