Seychellen Mahé en Praslin

Inclusief

 • Economy Class retourvlucht Amsterdam - Seychellen
 • Privé transfers op alle eilanden
 • Cat Cocos ferry overtocht van 45 min naar Praslin
 • 5 overnachtingen in genoemd hotel op Praslin op genoemde basis
 • Dagtocht La Digue vanuit Praslin
 • Overtocht per Cat Cocos ferry van Praslin naar Mahé
 • 4 overnachtingen in genoemd hotel op Mahe op genoemde basis

Exclusief

 • Reis- & annuleringsverzekering.
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (max 9 personen op 1 factuur)
 • Stopover in Dubai of Abu Dhabi afhankelijk van de airline keuze
 • Reserveringskosten 1 x € 25,00 per boeking
- Reisinformatie -
12 dagen Inclusief vlucht Strandvakanties Seychellen
Prijs: € 2995,- p.p.
Vraag offerte aan
Vraag offerte aan per telefoon +31 (0) 168 370 208 ma - vr : 09:00–12:00, 13:00–17:30
Reis agenda
Dag 01 Vlucht Amsterdam – Mahé

Vandaag heeft u de vlucht van Amsterdam via Dubai naar Mahé, waar uw Seychellen Mahé en Praslin reis begint.

Dag 02 Aankomst op Mahé

U komt aan op het hoofdeiland Mahé, waar u wordt ontvangen door onze agent, die u naar de ferryterminal brengt. Hier vertrekt de ferry naar het eiland Praslin. Aangekomen op Praslin wordt u ontvangen door onze lokale agent, die de transfer verzorgt naar Le Duc de Praslin. Een van onze favorieten op Praslin! U verblijft hier 5 nachten in een standaard kamer op basis van logies & ontbijt. Le Duc is gelegen aan een prachtig strand en heeft een populaire tapasbar, gelegen aan het strand.

Dag 02 - Dag 07 Praslin

Op Praslin vindt u het op de Werelderfgoed lijst van Unesco staande “Vallée de Mai” natuurpark waar de beroemde Coco de Mer palmen en gelijknamige kokosnoten voorkomen. Praslin leent zich prima om per fiets of wandelend te verkennen, maar is ook echt een paradijsje om lekker van de rust en het prachtige strand te genieten.

Dagtocht La Digue

Tijdens uw verblijf gaat u een dagtocht maken naar het eilandje La Digue; u gaat er per boot heen en ontdekt het eiland op de fiets!! U kunt het hele eiland rondfietsen in een dag en gaat einde middag weer met de ferry terug naar Praslin. De ferrytocht duurt zo’n 20 minuten. Op La Digue rijden maar een aantal auto's, het is dus heerlijk rustig om per fiets te bezichtigen. U kunt genieten van de prachtige natuur en het prachtige Anse Source d'Argent strand bezoeken met zijn bijzondere en unieke granieten rotsformaties, om hier te komen fietst u eerst door een aantal vanilleplantages, aangekomen bij het strand gaat u verder te voet. U kunt het strand helemaal lopend bezichtigen of uw handdoekje neerleggen en heerlijk gaan zwemmen.

Dag 07 Praslin - Mahe

Vandaag brengt onze agent u naar de jetty, vanwaar de ferry naar Mahé vertrekt; Aangekomen op Mahe wordt u naar het Carana Beach hotel gebracht. Een prachtig hotel met een ongerept strand. U verblijft hier de komende 4 nachten in een Oceanview chalet op basis van logies & ontbijt.

Dag 07 - 11 Mahe

Mahé is het grootste en meest bevolkte eiland van de Seychellen en wordt ook wel ‘eiland van overvloed’ genoemd, dit door de overvloed aan flora en fauna, waar u prachtige wandelingen kunt maken over onontdekte wandelpaden. Mahé heeft mooie stranden met een fascinerende onderwaterwereld. Geniet van dit exotische eiland, optioneel kunt u een eilandtour boeken, genieten van zon, zee & strand of ontdek de hoofdstad Victoria.

Dag 11 Mahe – Amsterdam

Vandaag heeft u de transfer terug naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar Amsterdam via Dubai.

Dag 12 Aankomst Amsterdam

Vandaag komt u aan in Amsterdam.