Mauritius en Rodrigues

Inclusief

 • Economy Class retourvlucht Amsterdam - Mauritius via Dubai per Emirates
 • Luchthavenbelasting & brandstoftoeslag
 • Ontvangst bij aankomst op Mauritius door onze lokale vertegenwoordiging
 • Privé retour transfer vliegveld naar uw hotel op Mauritius
 • Privé retour transfer vliegveld naar uw hotel op Rodrigues
 • 10 Genoemde overnachtingen in een vermeld kamertype op genoemde basis
 • Retourvlucht Mauritius - Rodrigues
 • Alle genoemde excursies en maaltijden
 • Informatiepakket Mauritius en tip DKTS

Exclusief

 • Reis- annuleringsverzekering
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (max 9 personen op 1 factuur)
 • Reserveringskosten € 25,00 per boeking
 • Eventuele verlenging
- Reisinformatie -
13 dagen Inclusief vlucht Couples Mauritius
Prijs: € 2995,- p.p.
Vraag offerte aan
Vraag offerte aan per telefoon +31 (0) 168 370 208 ma - vr : 09:00–12:00, 13:00–17:30
Reis agenda
Dag 01 Amsterdam - Mauritius via Dubai

Vandaag heeft u de vlucht van Amsterdam via Dubai naar Mauritius per Emirates Airlines en begint uw Mauritius en Rodrigues reis!

Dag 02 Aankomst op Mauritius

Vandaag komt u aan in Mauritius, u wordt ontvangen door onze lokale agent die u naar Lakaz Chamarel brengt, waar u 3 nachten gaat verblijven in een Lakaz standaard kamer op basis van Lakaz Formula.

Dag 02 t/m 05 Lakaz Chamarel

Lakaz Chamarel is prachtig gelegen, middenin de mooie natuur van het nog ongerepte zuidelijke deel van het eiland. Vanuit Lakaz Chamarel kunt u fiets- en wandelroutes meekrijgen voor de omgeving van deze super leuke accommodatie. Fietsen zijn inclusief. Het plaatsje Chamarel is bekend van de ‘Seven Coloured Earth’ en de watervallen van Black River Gorges National Park. U kunt natuurlijk ook relaxen bij het zwembad en lekker niks doen. U kunt tijdens uw verblijf ook 1 keer gebruik maken van een 30 minuten durende massage.

Lakaz Formula is inclusief:

- Ontbijt
- Lunch (menu van de dag) van 12.00 – 15.00 uur
- Huisgemaakt gebak van 16.00 – 17.30 uur
- Diner
- Frisdrank, bier, water, sap, thee, koffie en warme chocolademelk
- Was service
- Fietsen (met picknick mand)
- 1 keer een 30 minuten durende massage gedurende uw verblijf

Dag 05 Mauritius - Rodrigues

Vandaag heeft u de transfer terug naar de luchthaven van Mauritius, vanuit hier vertrekt uw vlucht naar Rodrigues. De vlucht duurt ongeveer 1 uur en 40 minuten. Aangekomen in Rodrigues wordt u naar uw hotel gebracht. U verblijft de komende 2 nachten in Tekoma boetiekhotel. Bij aankomst checkt u in en maakt u zicht klaar voor de eerste excursie; u bezoekt het noorden van Rodrigues. U brengt o.a. een bezoek aan Port Mathurin om te shoppen (souvenirs en lokale markt), Cathedral Saint Gabriel, Pompée viewpoint, de grot 'Caverne Patate' en waterval 'Pistache'. U luncht in een lokaal restaurantje. Na deze drukke maar leuke dag keert u terug naar uw hotel voor het diner en de overnachting.

Dag 06 Ile Aux Cocos

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor de dagexcursie Ile Aux Cocos. Dit is een klein eilandje voor de zuidwestkust van Rodrigues. Hier vindt u vele kolonies zeevogels. Het eilandje is omringd door een prachtig strand. U luncht op het eiland.

Dag 07 Zuiden van Rodrigues

Na het ontbijt gaat u weer op pad. U maakt een halve dagexcursie naar het zuiden van Rodrigues. U bezoekt hier het Francois Leguat Reservaat. Hier leven zo'n 400 schildpadden. Begin van de middag wordt u naar de luchthaven gebracht voor de terugvlucht naar Mauritius. Aangekomen op Mauritius wordt u naar uw strandhotel gebracht en kunt u de laatste dagen van uw vakantie heerlijk gaan relaxen. U verblijft de komende 5 nachten in het Shangri La - Le Touessrok resort in een deluxe oceanview kamer op basis van logies & ontbijt.

Dag 07 t/m 12 Mauritius strand

Geniet deze laatste dagen van uw vakantie heerlijk in luxe aan het strand. Optioneel kunt u nog excursies boeken op het eiland Mauritius. Shangri La Le Touessrok is een heerlijk resort gelegen aan 2 prachtige baaien. Op korte afstand van het resort ligt Il Aux Cerfs, waar een prachtige golfbaan op ligt. Vanuit het resort gaat er een shuttel naar dit eilandje voor de kust van Mauritius. Shangri La- Le Touessrok is een van onze favorieten op Mauritius.

Dag 12 Mauritius - Amsterdam

Vandaag wordt u teruggebracht naar de luchthaven van Mauritius voor uw terugvlucht naar Amsterdam via Dubai.

Dag 13 Aankomst in Amsterdam

Deze ochtend komt u weer aan in Amsterdam.