Malediven en Dubai

Inclusief

 • Economy Class retourvlucht Amsterdam – Malediven via Dubai per Emirates Airlines
 • Ontvangst bij aankomst in Dubai door onze lokale agent
 • Privé retourtransfer van de luchthaven naar uw hotel in Dubai
 • 2 Genoemde overnachtingen in vermeld kamertype op basis van logies & ontbijt
 • Ontvangst bij aankomst op Malé door onze lokale agent
 • Transfer per Sea Plane van het vliegveld naar Lux Maldives resort
 • 7 Genoemde overnachtingen in vermeld kamertype op basis van logies en ontbijt
 • Transfer per Sea Plane van het Lux Maldives resort naar de luchthaven op Malé
 • Informatiepakket inclusief reisgidsje & tips van DKTS

Exclusief

 • Reis- annuleringsverzekering
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (max 9 personen op 1 factuur)
 • Reserveringskosten 1 x € 25,00 per boeking
- Reisinformatie -
11 dagen Inclusief vlucht Combinaties Malediven
Prijs: € 3595,- p.p.
Vraag offerte aan
Vraag offerte aan per telefoon +31 (0) 168 370 208 ma - vr : 09:00–12:00, 13:00–17:30
Reis agenda
Dag 01 Amsterdam – Dubai

Vandaag heeft u de vlucht van Amsterdam naar Dubai, waar uw reis naar Dubai en Malediven begint. Bij aankomst op de luchthaven wordt u ontvangen door onze lokale agent, die tevens uw transfer verzorgt naar uw hotel in Dubai. U zult inchecken in Hilton The Walk waar u de komende 2 nachten gaat verblijven in een studio courtyardview op basis van logies & ontbijt.

Dag 02 Dubai

Deze dag besteedt u in Dubai. Dubai is de snelst groeiende stad ter wereld, met een meer dan imposante skyline en de meest luxueuze hotels. Dubai biedt bezoekers een gevarieerde ervaring; van de charme van de traditionele souqs tot de indrukwekkende wolkenkrabbers. U kunt een bezoek brengen aan ’s werelds hoogste gebouw de ‘Burj Khalifa’; deze ligt pal naast één van de grootste shopping malls ter wereld; de Dubai Mall. In de Burj Khalifa kunt u het observatiedek op de 125e etage bezoeken, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de stad, woestijn en oceaan. In de Dubai mall kunt u het 50 meter lange aquarium gaan bezichtigen. Genoeg te zien en beleven in Dubai, maar u kunt natuurlijk ook lekker genieten aan het strand.

Dag 03 Vlucht Dubai – Malediven

Vandaag verzorgt onze lokale agent de transfer terug naar de luchthaven van Dubai, hier heeft u de vlucht van Dubai naar de Malediven. Bij aankomst op de luchthaven wordt u ontvangen door onze lokale agent, die tevens uw transfer per Sea Plane verzorgt naar uw hotel op de Malediven. U zult inchecken in Lux Maldives in een Beach Pavillion op basis van logies en ontbijt waar u 7 nachten zult verblijven.

Dag 03 t/m 10 Lux Maldives

Lux Maldives ligt op één van de grootste eilanden van de Malediven. Op het eiland is een Marine Biology Centre gevestigd dat onderzoek doet naar het behoudt van de walvishaai, die hier in de warme wateren rondzwemmen. Geniet deze dagen van rust, zon, zee, strand, de uitgebreide Spa en het heerlijke eten.

Dag 10: Malediven – Amsterdam

Vandaag wordt u opgehaald door onze lokale agent, die de transfer per Sea Plane verzorgt van Lux Maldives naar de luchthaven van Malé voor de terugvlucht via Dubai naar Amsterdam.

Dag 11 Aankomst in Amsterdam

Vandaag komt u aan in Amsterdam, waar uw reis naar Dubai en Malediven eindigt.