Excursiereis Qatar

Inclusief

 • Intercontinentale vluchten per Qatar Airways in Economy Class
 • Luchthavenbelasting & brandstoftoeslag
 • Ontvangst bij aankomst door lokale agent
 • Privé retour transfer luchthaven – hotel
 • 7 overnachtingen in een middenklasse hotel op basis van logies & ontbijt
 • Stadstour Doha
 • Inland Sea safari incl. BBQ diner
 • Night Dhow Cruise
 • Grand Sightseeing Tour
 • Infopakket over Doha met boekje en stadsplattegrond
 • Tips DKTS

Exclusief

 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Bijdrage calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
 • Reserveringskosten € 25,- per boeking
 • Eventuele verlenging
- Reisinformatie -
8 dagen Inclusief vlucht Citytrip Qatar
Prijs: € 2295,- p.p.
Vraag offerte aan
Vraag offerte aan per telefoon +31 (0) 168 370 208 ma - vr : 09:00–12:00, 13:00–17:30
Reis agenda
Dag 1: Aankomst Doha

Vandaag heeft u de vlucht van Amsterdam naar Doha, waar uw excursiereis Qatar begint. Bij aankomst op de luchthaven wordt u ontvangen door onze lokale agent, die tevens de transfer verzorgt naar uw hotel in Doha. U checkt in bij uw hotel naar keuze aan het strand waar u zeven nachten zult verblijven.

Dag 2: Doha City tour

Vandaag verkent u deze bijzondere stad aan de Arabische Golf onder leiding van een Engels sprekende gids. De gids leidt u in vier uur langs de diverse highlights, waaronder de kilometerslange Corniche en Dhowhaven. Dhows zijn traditionele houten schepen, die nog grotendeels met de hand worden gemaakt. U brengt een bezoek aan het FANAR Islamitisch cultureel centrum en het Museum of Islamic Art en de tour eindigt met een wandeling door Souq Waqif & de Falcon Shops.

Dag 3 Inland Sea Safari

Vandaag maakt u een Inland Sea Safari. Deze tour kunt u op twee verschillende tijden maken. Vertrek om 10:00uur en terug om 18:00uur inclusief lunch of van 14:00uur tot 22:00uur inclusief diner. (Voorwaarde voor deelname is dat u fysiek fit bent en geen last heeft van de wervelkolom, knieën of hartklachten heeft). Door een chauffeur met luxe 4x4 aangedreven voertuig met airconditioning wordt u opgehaald bij uw hotel voor een spectaculaire tocht over de mooie witte zandduinen, die leidt naar de bijzondere ‘Inland Sea’. Dit fenomeen is uniek; de zee komt als het ware de woestijn in, waardoor u in de woestijn kunt zwemmen… U strijkt neer in een heus bedoeïenen kamp, waar u geniet van een Arabische BBQ en waar u desgewenst een poging tot Sand boarding kunt ondernemen. In de avond geniet u van een prachtige sterrenhemel en is er ook een kampvuur. Na de BBQ gaat u weer terug naar uw hotel met een voldaan gevoel.

Dag 4: Dag ter vrije besteding en Night Dhow Cruise

Vandaag heeft u een dag ter vrije besteding in Doha. In de avond maakt u een Dhow Cruise. Vanaf het water heeft u een mooi panoramisch uitzicht over de skyline van Doha. Onder genot van een alcoholvrij drankje en Arabische Snacks vaart u in een uur langs de Skyline van Doha. Transfers van en naar uw hotel zijn uiteraard inbegrepen.

Dag 5: Grand Sightseeing Tour

Maak deze dag een grote tour in Doha. In de ochtend bezoekt u Al Shahaniya een fascinerend privé-museum, struisvogel Farm en een kamelen racebaan van Qatar. Ga vervolgens naar de paardensport Club om een van de mooiste raszuivere Arabische paarden te bekijken. Geniet van een traditioneel Arabisch lunch in het sfeervolle hart van Souq Waqif om vervolgens door Doha te rijden om te zien hoe snel deze stad veranderend. Dit is zeker een fascinerende reis!

Dag 6 & 7: Dagen ter vrije besteding

Geniet deze laatste 2 dagen van het strand in Doha. Geniet deze laatste 2 dagen in Doha.

Dag 8: Aankomst Amsterdam

Vandaag heeft u de transfer terug naar de luchthaven van Doha voor de terugvlucht naar Amsterdam, waar uw excursiereis Qatar eindigt.