Abu Dhabi en Seychellen

- Reisinformatie -
13 dagen Inclusief vlucht Combinaties Seychellen
Prijs: € 2970,- p.p.
Vraag offerte aan
Vraag offerte aan per telefoon +31 (0) 168 370 208 ma - vr : 09:00–12:00, 13:00–17:30
Reis agenda
Dag 1 Vlucht Amsterdam – Abu Dhabi

Vandaag vertrekt uw vlucht vanuit Amsterdam naar Abu Dhabi en begint uw combinatiereis naar Abu Dhabi en Seychellen.

Bij aankomst in Abu Dhabi wordt u na de bagage afhandeling ontvangen door iemand van onze lokale vertegenwoordiging, die de transfer verzorgt naar uw hotel in Abu Dhabi. Waar u drie nachten verblijft in InterContinental Abu Dhabi in een deluxe city view kamer op basis van logies & ontbijt.

Dag 2 Abu Dhabi

Vandaag maakt u een stadstour in Abu Dhabi in internationaal gezelschap (min. 2 personen). U vertrekt rond 09:00 uur en bent rond 14:00 uur weer terug, o.a. brengt u een bezoek aan de Grand Moskee, het heritage village (museum), de Corniche, de dadelmarkt en de goudsouk.

De middag kunt u lekker genieten van het heerlijke weer of een bezoek brengen aan Ferrari World.

Dag 3 Abu Dhabi

Deze dag is ter vrije besteding.

Dag 4 Abu Dhabi

Deze dag is ter vrije besteding.

Dag 5 Abu Dhabi - Seychellen

Vandaag heeft u de transfer terug naar de luchthaven voor de vlucht naar de Seychellen, hier begint het tweede deel van uw reis door Abu Dhabi en Seychellen. U komt aan op het hoofdeiland Mahé. Bij aankomst wordt u door onze lokale agent ontvangen en naar het Valmer resort gebracht, waar u 3 nachten gaat verblijven in een garden studio op basis van logies & ontbijt.

Dag 5 t/m 8 Mahé

Mahé is het grootste en meest bevolkte eiland van de Seychellen en wordt ook wel ‘eiland van overvloed’ genoemd, dit door de overvloed aan flora en fauna, waar u prachtige wandelingen kunt maken over onontdekte wandelpaden. Mahé heeft mooie stranden met een fascinerende onderwaterwereld. Geniet van dit exotische eiland, optioneel kunt u een eilandtour boeken, genieten van zon, zee & strand of ontdek de hoofdstad Victoria.

Dag 8 Mahé - Praslin

Vandaag verzorgt de agent de transfer naar de Jetty, vanwaar de ferry vertrekt naar het eiland Praslin; een heel mooi eiland met bijzondere vegetatie; een echt paradijs! De ferrytocht duurt ongeveer een uur. Op Praslin staat iemand klaar die u naar Le Duc de Praslin brengt, waar u de komende 4 nachten gaat verblijven in een standaard kamer op basis van logies & ontbijt.

Hier vindt u het op de Werelderfgoed lijst van Unesco staande “Vallée de Mai” natuurpark waar de beroemde Coco de Mer palmen en gelijknamige kokosnoten voorkomen. Praslin leent zich prima om per fiets of wandelend te verkennen, maar is ook echt een paradijsje om lekker van de rust en het strand te genieten.

Dag 8 t/m 12 Praslin – dagtocht La Digue

Tijdens uw verblijf maakt u een dagtocht naar het eilandje La Digue; u gaat er per boot heen en ontdekt het eiland op de fiets. U kunt het hele eiland rondfietsen in een dag en gaat einde middag weer met de ferry terug naar Praslin. De ferrytocht duurt zo’n 20 minuten.

Dag 12 Praslin – Mahé – Abu Dhabi - Amsterdam

Vandaag checkt u uit waarna onze lokale agent u naar de jetty zal brengen, vanwaar u per ferry terug vaart naar Mahé. Hier heeft u een transfer naar de luchthaven van Mahé, vanwaar uw vlucht zal vertrekken naar Amsterdam.

Dag 13 Amsterdam

Vandaag komt u aan in Amsterdam en eindigt uw reis naar Abu Dhabi en Seychellen.