Saadiyat Island Abu Dhabi

Saadiyat Island

Saadiyat Island, een leefbare droom
Voor de kust van Abu Dhabi ligt een eiland dat volop in ontwikkeling is. Een plek die ‘de schat van de wereld’ wordt genoemd. Een plek die aan alle behoeftes van de veeleisende reiziger kan voldoen. Cultuur, ecologie, gezelligheid en rust zijn hier de kernwoorden. Ontdek een eiland dat van uur tot uur verandert; Saadiyat Island.

Een culturele schatkamer
Saadiyat wordt gezien als hét culturele district van de Verenigde Arabische Emiraten. Het Zayed National Museum toont de cultuur en geschiedenis van de Emiraten. Dan komt er het Louvre Abu Dhabi. Het tweede Louvre van de wereld, in samenwerking met Parijs. Er is The Performing Arts Centre, voor uitvoerende kunsten. Aan cultuur is hier geen gebrek. Elk gebouw op dit eiland is ontworpen met liefde. Elk gebouw is eigen, vernieuwend en wonderschoon.

Natuur die je de adem ontneemt
Sadiyaat Lagoons, de naam doet het al vermoeden. Een adembenemend, idyllisch stukje natuur. Prachtige huizen aan de oevers van kleine eilandjes. Turquoise water tot zover het oog kan kijken. Sadiyaat Lagoons is de plek waar modern wonen en de rust van de natuur hand in hand gaan. Waar het water onderdeel is van elke stap die je zet. Ervaar het relaxte eilandleven en geniet van een omgeving alsof u in een fotoboek bent gestapt.

Het totale pakket
Alsof de weldaad van natuur en cultuur nog niet genoeg is, is er Saadiyat Retreat. Een kuuroord waar u alle rust vindt die u zoekt. En aan de rand van de zee is er de Promenade. Restaurantjes, winkeltjes en leuke cafés. Moeten we het nog zeggen? Saadiyat Eiland is de plek waar u heen wilt. En over 5 jaar weer. Dan is er zoveel veranderd, dat u het eiland gewoon weer opnieuw kunt ontdekken.

Vraag offerte aan Neem contact op