Over ons

Sinds onze landing in de Emiraten in 1993 is ons hart hier blijven steken. Niet alleen heeft het ons in contact gebracht met mensen uit meer dan 100 landen; het heeft ons wereldbeeld veranderd, het heeft ons wijzer gemaakt en toleranter. Graag willen wij u in contact brengen met deze wereld en u de schoonheid van Oman en wat van de achtergronden van de multiculturele samenleving, die u in o. a. Dubai & Abu Dhabi kunt vinden, laten voelen en ervaren. Daarnaast laten deze bestemmingen zich uitstekend combineren met de (sub) tropische bestemmingen in de Indische Oceaan, waaronder Malediven, Seychellen, Mauritius & La Reunion.

Ruim 23 ervaring in toerisme & hospitality in dit gebied, maakt dat wij u echt kunnen vertellen waar u moet zijn. Natuurlijk met oog voor uw persoonlijke wensen. Kwaliteit van accommodaties en voertuigen die we gebruiken, de betrouwbaarheid van onze lokale partners alsmede kennis van de bestemmingen worden gewaarborgd en maken een belangrijk deel uit van het reisproduct dat wij u aanbieden. Ons aanbod & beleving: Door Onze persoonlijke interesses en affiniteit met De Arabische wereld hebben wij Jordanië aan ons aanbod toegevoegd en bieden we daar ook de mooiste tours en accommodaties aan! Belangrijk om te weten is dat wij in het algemeen veel waarde hechten aan goede kwaliteit accommodaties ! Uw logeeradres maakt namelijk een essentieel onderdeel uit van de beleving van uw reis. De opmerking ‘als we maar een schoon bed hebben’ gaat bij ons helaas niet op ! Wij bieden u meer dan dat! Ervaring en beleving gaan boven prijs!

Wij hebben zo onze eigen ideeën over wat leuk en goed is; echter het is uw reis en de reis moet voor u onvergetelijk zijn. Daarom overleggen we altijd met u! Om een reis te bedenken die naadloos aansluit op uw wensen en budget is het van belang dat wij het een en ander van u weten aangaande uw wensen met betrekking tot uw favoriete manier van reizen, de eisen die u stelt aan uw accommodaties, uw budget dat u hier voor beschikbaar wilt stellen enzovoorts. Het reisvoorstel dat wij u vervolgens voorstellen zullen wij op uw wensen afstemmen en deze uiteraard van suggesties voorzien. Vervolgens kunt u daar nog aanpassingen in doen.

Wij wensen u een meest memorabele reiservaring toe!
Danielle en Tim

1 Kennis & ervaring

Vanuit eigen ervaring, doormiddel van studiereizen

2 Persoonlijke aandacht

Korte lijnen en snel een maatwerk offerte

3 Maatwerk

Een unieke en passende reis voor iedere klant

Ontmoet het team

Daniëlle Kloeg

Naast een heerlijk kopje koffie verkoopt ze u ook graag de mooiste reis.

Oman & Emiraten
Trotse Eigenaresse
Tim van Zuilekom

'Ik maak uw reisbescheiden altijd helemaal compleet'

Emiraten, Oman & Qatar
Trotse Eigenaar enz.
Neem contact op