Over ons

DKTS & Luxury Travel Consultants

Met ruim 25 jaar specialistische ervaring in zowel hospitality als touroperating  in de Golfstaten, met name in Oman en de Emiraten, heb ik mezelf per 1 juni 2019 aangesloten bij het LUXURY LABEL om mijn persoonlijk horizon en daarmee mijn aanbod te verbreden.

Door aan te sluiten bij het Luxe Label vergroot ik  mijn netwerk, mijn kennis en kan ik gebruik maken van ervaringen en contacten van collega’s wanneer ik zelf niet zo goed bekend ben met een bestemming, hotel of anderszins. Binnenkort lanceer ik mijn nieuwe website en kunt u meer lezen over mijn vernieuwde aanbod.

Sinds de landing in de Emiraten in 1993 is mijn hart hier blijven steken. Niet alleen heeft het mij in contact gebracht met mensen uit meer dan 100 landen; het heeft mijn wereldbeeld veranderd, het heeft mij wijzer gemaakt en toleranter. Graag wil ik u in contact brengen met deze wereld: u de schoonheid van Oman en de achtergronden van de multiculturele samenleving, die u in o. a. Dubai & Abu Dhabi kunt vinden, laten voelen en ervaren.

Ruim 23 jaar ervaring in toerisme & hospitality in dit gebied, maakt dat ik u echt kan vertellen waar u moet zijn. Natuurlijk met oog voor uw persoonlijke wensen. Kwaliteit van accommodaties en voertuigen, de betrouwbaarheid van onze lokale partners alsmede kennis van de bestemmingen maken een belangrijk deel uit van het reisproduct dat ik u aanbied.

Belangrijk om te weten is dat ik in het algemeen veel waarde hecht aan goede kwaliteit accommodaties! Uw logeeradres maakt namelijk een essentieel onderdeel uit van de beleving van uw reis. De opmerking ‘als we maar een schoon bed hebben’ gaat bij mij helaas niet op! Ervaring en beleving gaan boven prijs!

Ik heb zo mijn eigen ideeën over wat leuk en goed is; echter het is uw reis en de reis moet voor u onvergetelijk zijn. Daarom overleg ik altijd met u! Om een reis te bedenken die naadloos aansluit op uw wensen en budget, is het van belang dat ik deze goed in beeld krijg en zal ik deze dus altijd met u doornemen, alvorens een voorstel te gaan maken.

Het reisvoorstel dat ik maak kan uiteraard nog altijd worden aangepast aan uw wensen, want uw terugkoppeling is van groot belang voor het slagen van een geweldige reis!

Ik wens u veel reisplezier!

Daniëlle Kloeg

NB: DKTS ofwel Daniëlle Kloeg Travel Service is sinds mei 2000 een gespecialiseerde reisorganisatie in op maat gemaakte reizen naar Arabië & de Indische Oceaan. 
Sinds september 2017 is DKTS samengegaan met United Travel om buiten ons specialistische aanbod om ook reizen op maat naar andere bestemmingen in de wereld aan te kunnen bieden.​ U kunt nu dus voor alle mogelijke reizen bij ons terecht!
Van een TUI pakketreis tot een ingewikkelde geheel verzorgde rondreis naar elk gewenst continent.
DKTS United Travel brengt sinds 22 juli alle boekingen op zowel eigen naam als wederverkoper onder bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 59901152)

1 Kennis & ervaring

Vanuit eigen ervaring, doormiddel van studiereizen

2 Persoonlijke aandacht

Korte lijnen en snel een maatwerk offerte

3 Maatwerk

Een unieke en passende reis voor iedere klant

Ontmoet het team

Daniëlle Kloeg

Verkoopt u graag de mooiste reis.

Oman & Emiraten
Trotse Eigenaresse
Neem contact op