Shangri La Al Husn

Ligging: Het Shangri La Al Husn resort ligt op 15 min van het oude stadsdeel Muttrah en 45 min. van de luchthaven van Muscat , direct aan het 100m lange privéstrand met de bergen als achtergrond.

Kamers: Het Shangri La Al Husn resort heeft 164 Deluxe kamers (48m²), 61 slaapkamer Suites (116m²), 6 Deluxe Suites (132m²), 3 specialty suites; Sohar, Rustaq & Al Hazm van 174m²  en de Jabreen Royal Suite meet 500 m².

Faciliteiten: Het Shangri La Al Husn resort heeft een receptie, check out kamer voor vroege aankomsten en late vertrekken, vergaderruimte, wifi, 100 meter privé strand exclusief voor Al Husn gasten, butlerservice, bibliotheek & fitnesscentrum. Infinity pool (zwembad). Dagelijks is er aftenroon Tea en een cocktail uur voor gasten van Al Husn. Het duikcentrum en de marina zijn toegankelijk voor gasten van alle drie de hotels en biedt een PADI duikschool waar diverse cursussen gevolgd kunnen worden en vanwaaruit verschillende duiktrips worden georganiseerd. Vanuit de marina vertrekken de boottrips voor het spotten van dolfijnen en walvissen.

Restaurants & Bars: Het Shangri La Al Husn hotel heeft de volgende restaurants en bars: Sultanah; internationale keuken, Shahrazad; Marokkaans restaurant, Al Husn Lounge; Lobby Lounge, Al Muheet; Poolbar, The Silver Lounge; Cigar Lounge, Mahara; strandbar.

CHI SPA VILLAGE: Tussen Al Bandar en Al Waha ligt het Chi Spa Village met 12 behandelkamers voor diverse massages, yoga en stretching. Allemaal in de lijn van de CHI Spa filosofie.

Het concept CHI Spa is gebaseerd op de Chinese filosofie, welke ervan uitgaat dat voor alle negativiteit een positieve balans te vinden is, CHI genaamd. De vrije stroom van deze positieve energie is essentieel om een goede gezondheid te waarborgen; ook wel de universele levenskracht genoemd. De behandelkamers in de CHI spa zijn een van de ruimste ter wereld en hebben allemaal een eigen douche, toilet, bad- en relaxruimte.

- Hotelinformatie -
5 sterren hotel
Oman, Muscat Strand

Vanaf Prijs per kamer per nacht (Incl. ontbijt en belastingen). (Exclusief aanbiedingen)

Prijs: € 556,- p.k.
Vraag offerte aan
Vraag offerte aan per telefoon +31 (0) 168 370 208 ma - vr : 09:00–12:00, 13:00–17:30