Rove Downtown Dubai

Ligging: Rove Downtown Dubai heeft een ideale ligging in Downtown Dubai, het hart van de stad. U steekt de straat over en loopt zo de meest bezochte wijk van Dubai in. Het is een kleine wandeling naar het iconische gebouw; de Burj Khalifa, de Dubai Fountain en ’s werelds grootste winkel- en entertainmentcentrum, de Dubai Mall. Het dichtstbijzijnde metro station ligt op 1,5km. Dubai international airport ligt op 20 minuten rijden van Rove Downtown hotel.

Kamers: Rove Downtown Dubai hotel heeft ruime, nette kamers (26m²). Hierbij heeft u de keuze voor een kamer met uitzicht op de Burj Khalifa! De kamers hebben gratis Wi-Fi en flat screen TV. Het hotel heeft interconnecting kamers voor families. In de kamer vindt u koffie- en thee maak faciliteiten, een mini koelkastje, airconditioning en een kluisje.

Faciliteiten: Het hotel heeft een 24-hour gym, een heerlijk buitenzwembad (uitzicht op de Burj Khalifa) met plek om te zonnen en diverse ruimtes voor business meetings en evenementen. Er is door het gehele hotel gratis Wi-Fi beschikbaar. Er zijn verschillende ‘game rooms’ waar u kunt tafeltennissen, mini golfen en er is een speciale speelruimte voor kinderen. Bij de lobby vindt u een mini-supermarkt. Er zijn lockers beschikbaar om uw koffer tijdelijk veilig achter te laten. In het hotel is er de mogelijkheid om te wassen en te strijken.

Restaurants & Bars: The Daily Downtown Dubai is ideaal om snel even een hapje te eten of zelfs mee te nemen! Geopend van 06.30 tot 23.30 uur en serveert gerechten uit vele verschillende landen. U kunt hier de gehele dag terecht voor zowel een broodje, salade, hamburger of een steak etc. Ook voor koffie en thee kunt u hier terecht! Buiten is er een terras waar u ook kunt eten en drinken. Bij de lobby vindt u een mini supermarkt.

- Hotelinformatie -
3 sterren hotel
Dubai, Dubai Stad

Vanaf Prijs per kamer per nacht (Incl. ontbijt en belastingen) van 1 jan t/m 3 jun en van 25 jun t/m 31 dec 2017. (Exclusief aanbiedingen)

Prijs: € 150,- p.k.
Vraag offerte aan
Vraag offerte aan per telefoon +31 (0) 168 370 208 ma - vr : 09:00–12:00, 13:00–17:30