Otentic Eco Lodge

Ligging: Otentic Eco Lodge ligt aan de oostkust van Mauritius. De Lodge ligt aan de langste rivier van Mauritius; Grande Riviere South East. De Lodge ligt op een klein stukje kanoenen naar een prachtige waterval en op 22 km van de prachtige lagune van Il Aux Cerfs.

Kamers: De eco lodge (glamping) beschikt over 12 safari tenten en 2 houten chalets. Elke tent is 50m² en heeft een eigen badkamer en toilet. De tenten zijn gebouwd op houten palen en staan dus niet direct op de grond. In elke tent kunnen 2 volwassenen en 3 kinderen verblijven. De houten chalets hebben een klein terras onder de schaduw van de mangobomen. Deze beschikken over 2 slaapkamers en een badkamer.

Faciliteiten: De lodge heeft 15 kajaks en 5 stand up paddle boards en 10 mountainbikes die allemaal gratis te gebruiken zijn. Vanwege de locatie is Otentic ideaal voor kite surfen en paddle boarding. Dagelijks worden er snorkel excursies georganiseerd, u wordt naar een prachtige duiklocatie gebracht ‘Eau Blue’ (een van de mooiste op het eiland). De lodge organiseert ook mountain bike- en wandelexcursies langs de rivier en op de berg achter de lodge. De ideale accommodatie voor de avonturier!

Restaurants en Bars: Otentic Eco Lodge heeft een restaurant aan het zwembad, met uitzicht over de rivier. Hier kunt u terecht voor heerlijke Mauritiaanse specialiteiten. In de ochtend wordt hier het ontbijt geserveerd; met alleen maar verse lokale producten. Geniet van vers gemaakte koffie, huisgemaakte yoghurt en 100% natuurlijke fruitsapjes.

 

- Hotelinformatie -
3 sterren hotel
Mauritius, Zuidoost Mauritius

Vanaf prijs per kamer per nacht (incl. ontbijt). (Exclusief aanbiedingen)

Prijs: € 170,- p.k.
Vraag offerte aan
Vraag offerte aan per telefoon +31 (0) 168 370 208 ma - vr : 09:00–12:00, 13:00–17:30