Le Repaire Hotel La Digue

Ligging: Le Repaire Hotel La Digue ligt op 10 minuten van de Jetty op Praslin en ligt aan de westkust van het eiland La Digue. Het hotel ligt direct aan een heerlijk strand, nabij het centrum van het hoofdstadje op La Digue. Het hotel ligt op loopafstand van diverse winkels, de jetty, banken en fietsverhuur.

Kamers: Het hotel heeft 9 kamers waaronder 5 standaard kamers en 4 superior zeezicht kamers. Allen beschikken over airconditioning, plafondventilator, haardroger, thee- en koffiefaciliteiten, kinderbedje, kluis, minibar, satelliet TV, telefoon en gratis Wi-Fi.

Faciliteiten: Het Le Repaire Hotel La Digue heeft een zwembad, het hotel biedt enkele excursies aan zoals; naar nabij gelegen eilanden (Isle Aux Coco, Grand Soeur, Curieuse, Aride en Cousin), u kunt gaan zeevissen of duiken. In de directe omgeving zijn er volop watersportfaciliteiten te vinden. U kunt gaan fietsen over het eiland of duiklessen nemen bij La Digue Island Lodge.

Restaurants en Bars: Het restaurant heeft uitzicht op zee en serveert lunch en diner die worden bereidt door de Italiaanse chef Remo en zijn team. Er wordt gebruik gemaakt van de beste lokale producten, het restaurant heeft een Italiaans menu. In de nabije omgeving zijn er voldoende eetgelegenheden.

- Hotelinformatie -
3 sterren hotel
Seychellen, La Digue

Vanaf prijs per kamer per nacht (incl. ontbijt). (Exclusief aanbiedingen)

Prijs: € 211,- p.k.
Vraag offerte aan
Vraag offerte aan per telefoon +31 (0) 168 370 208 ma - vr : 09:00–12:00, 13:00–17:30