Fujairah Rotana Resort zwembad zee

Fujairah Rotana Resort

Per 7 oktober 2017 is het hotel gesloten voor een verbouwing.

Ligging: Het Fujairah Rotana Resort is idyllisch gelegen tussen het Hajar gebergte en de Indische Oceaan. Het Fujairah Rotana Resort ligt te midden van een grote aangelegde tuin en beschikt over vele faciliteiten waaronder een royaal privé strand waardoor het een ideaal familiehotel is.

Kamers: Het Fujairah Rotana Resort beschikt over 250 kamers en suites die allemaal gericht zijn naar zee en beschikken over een balkon of terras. De Classic kamers bevinden zich in het hoofdgebouw en de Premium kamers bevinden zich in de bijgebouwen. Alle kamers zijn 38m² en beschikken over alle faciliteiten.

Faciliteiten: Receptie, lobby, souvenirshop, kapsalon, wellness center, fitness center, duikschool met vele watersportfaciliteiten, kinderclub, speeltoestel, groot zwembad met glijbaan, kinderbadje, tennis&squash baan.

Restaurants en bars: Mozaique is het “all day dining” restaurant en serveert een breed scala aan internationale gerechten. Waves, een trendy maar toch gemoedelijk restaurant gelegen aan het strand waardoor men een prachtig uitzicht heft over de tuin en de Indische Oceaan. Al Falaj, coffeeshop gelegen in de lobby serveert de gehele dag snacks en drankjes. Voorts beschikt het hotel nog over drie bars, Tabu, geïnspireerd door een Cubaans cafe waar natuurlijk sigaren kunnen worden gerookt en waar de heerlijkste cocktails worden geserveerd! Tropicana, poolbar en Sharkeys, de Beach bar.

 

- Hotelinformatie -
5 sterren hotel
Fujairah, Strand

1 nacht met ontbijt

Prijs: € 122,- p.k.
Vraag offerte aan
Vraag offerte aan per telefoon +31 (0) 168 370 208 ma - vr : 09:00–12:00, 13:00–17:30