Alila Jabal Akhdar Hotel

Alila Jabal Akhdar hotel heeft een perfecte ligging om de regio te verkennen, een paradijs voor avontuurlijke reizigers, natuurliefhebbers en diegenen die uit de hitte van de woestijn willen ontsnappen. Toegewijd aan een milieuvriendelijk toekomst is het resort ontworpen om het milieu te respecteren en past harmonieus in dit gebied, met behoud van de natuurlijke schoonheid van de regio.

Ligging: Alila Jabal Akhdar is gelegen op 2,5 uur rijden van de luchthaven van Muscat. Het hotel ligt in de regio Al Dakhiliyah, die naast prachtige uitzichten, het culturele hart is van Oman.

Accommodatie: Het hotel beschikt over kamers variërend in grootte van 52-361m², 78 prachtig ingerichte suites en villa’s van het resort bevinden zich in het hoofdgebouw van het hotel of geplaatst in afzonderlijke clusters van 4-6 suites, royaal verspreid rond de klif om de privacy te maximaliseren en met ononderbroken uitzicht over het Al Hajar gebergte en in de kloof. Mountain View Suite 52m², Horizon View Suite 52m², Ridge View Suite 52m², Jabal Terras 104m², Loft Suites 104m² en Jabal Villa’s met prive zwembad 361m².

Faciliteiten: Er is een buiten-en binnenzwembad, een fitnessruimte, locaties voor uitvoerende retraites en bijeenkomsten, bibliotheek, 24 uur roomservice, gratis Wi-Fi, laundry service, kinderopvang, Spa Alila (aparte vrouwelijke en mannelijke behandelkamers) met lokale en Aziatische geïnspireerde spabehandelingen.

Restaurants/bars: Het Juniper Restaurant serveert ontbijt, lunch en diner geïnspireerd op de Arabische keuken. Rose Lounge is voor een lichtere maaltijd en een heerlijk drankje, ook bent u hier aan het juiste adres voor te relaxen in deze gezellige lounge.

Alila Experience
Ontdek de charme en schoonheid van Jabal Akhdar met de hulp van ons Alila Leisure conciërge team. Het Alila Experience bestaat uit vijf thema’s met betrekking tot 1. Cultuureducatie (liefde voor geschiedenis en cultuur), 2. Conscious Living (wellness, omgeving en de gemeenschap), 3. Active Spirits (outdoor sportieve bezigheden), 4. Culinair genot (Kookschool en leer de smaken van de regio kennen) en 5. Private Pursuits (kunsten en ambachten).

- Hotelinformatie -
5 sterren hotel
Oman, Jebel Akhdar

Vanaf Prijs per kamer per nacht (Incl. ontbijt en belastingen) van 1 jan t/m 30 apr en 1 okt t/m 31 dec 2017

Prijs: € 679,- p.k.
Vraag offerte aan
Vraag offerte aan per telefoon +31 (0) 168 370 208 ma - vr : 09:00–12:00, 13:00–17:30