Al Baleed Resort Salalah by Anantara

Onlangs geopend!

Een heerlijk strandresort in Salalah, het zuiden van Oman.

Ligging: Het Al Baleed Resort Salalah by Anantara ligt in Salalah, het zuiden van Oman en is gunstig gelegen aan het strand/de zee aan de ene kant en een zoetwater lagoon aan de andere kant. Het resort ligt aan de zuidkust van Dhofar. Salalah Airport ligt op 15 minuten rijden van het resort.

Kamers: Het resort heeft 40 kamers met zee- of tuinzicht, 96 villa’s incl. 88 privé poolvilla’s. Allen beschikken over balkon, luxe badkamer met bad, Nespresso Machine, theefaciliteiten, minibar, Wi-Fi, LCD TV en kluis.

Faciliteiten: Het Al Baleed resort Salalah by Anantara heeft een 250 meter lang privé strand, een infinity pool (verwarmd), Anantara Spa met hammam en razul behandelkamers, gym, bibliotheek met Apple PC’s, tennisbaan, volleybalveld, basketbal, tafeltennis, badminton, petanque, beach soccer, biljardtafel, watersporten, duikcenter, kids en teen club, kinderzwembad, spelletjeskamer, yoga, cooking school, cocktail cursus en diepzeevissen. Er kunnen bruiloften worden georganiseerd.

Restaurants en bars: Sakalan is een internationaal restaurant geopend voor ontbijt, lunch en diner. Mekong is een gespecialiseerd Aziatisch restaurant open voor diner, geniet van heerlijke gerechten uit Thailand, China, Vietnam en Laos. Al Mina is een Mediterraan restaurant met Libanese, Italiaanse, Griekse, Turkse en Spaanse invloeden. In-Room en In-Villa dining is 24 uur beschikbaar. Dining by Design is ook mogelijk; u dineert in een romantische setting op het strand of in de tuinen.

- Hotelinformatie -
5 sterren hotel
Oman, Salalah

Vanaf Prijs per kamer per nacht (Incl. ontbijt en belastingen) van 1 jan t/m 30 apr en 26 jun t/m 31 dec 2017

Prijs: € 420,- p.k.
Vraag offerte aan
Vraag offerte aan per telefoon +31 (0) 168 370 208 ma - vr : 09:00–12:00, 13:00–17:30