Sheikh Zayed Mosk Abu Dhabi

Sheikh Zayed Grand Mosk

Dit architecturale kunstwerk is een van’s werelds grootste moskeeën, met een capaciteit voor een verbazingwekkende 41.000 aanbidders. Het beschikt over 82 koepels, over een 1.000 kolommen, 24-karaats goud vergulde kroonluchters en’s werelds grootste hand geknoopt tapijt. De belangrijkste gebedshal wordt gedomineerd door een van’s werelds grootste kroonluchters 10 meter in diameter, 15 meter in hoogte en met een gewicht van 12 ton. De eerste plechtigheid van de moskee was de begrafenis van zijn naamgenoot, Sheikh Zayed, die op de site begraven ligt.Reflecterende zwembaden omgeven door de moskee, haar schoonheid frequentiebanden te versterken. De opvallende witte en gouden kleuren schijnt in de zon worden omgezet in de nacht door een unieke bliksem systeem waarin de fasen van de maan.

Bezoekers Tip: waarom niet eindigen sightseeing of winkelen voor de dag en nemen de 5 pm ‘Sunset Tour’? Aan de moskee rond 4:30 pm-een geweldige tijd krijgen om te fotograferen – om te ontspannen en relaxen gedurende 20 minuten in de prachtige, ’s middags wind voor de tour.

Openingstijden: in tegenstelling tot andere moskeeën in Abu Dhabi, de Sheikh Zayed Grand Mosque is dagelijks geopend voor bezoekers, behalve op vrijdag ochtend, die voor aanbidders alleen is. De openingstijden zijn 9 tot 10 uur (laatste vermelding om 9: 30 pm) – zaterdag tot donderdag en 4: 30 pm aan 10 pm op vrijdag. Gratis één uur rondleidingen (zon-Don) uitvoeren om 10 uur, 11 am en 4.30 / 5 pm. vrijdag tijden zijn 5 pm en 7.30 /8 pm en zaterdag 10u, 11u, 2 pm, 4.30 /5 pm en 7.30 / 8 pm.

De tijden voor de laatste twee rondes van de dag variëren tussen 4.30 en 5 pm, en 7.30 en 8 pm, afhankelijk van de tijd van de tijd van het jaar. Om te controleren de huidige tijden, bezoek szgmc.gov.ae

Ramadan openingstijden: tijdens de Ramadan de moskee is dagelijks geopend, behalve vrijdag, van 9u tot 2 pm (laatste post at 1:30 pm).

Vraag offerte aan Neem contact op