Ferrari World in Abu Dhabi

Ferrari World

Op het eiland Yas ligt Ferrari World; een indoor pretpark van 450.000 vierkante meter groot.
Van jong tot oud, voor snelheidsduivels tot winkelliefhebbers, hier is voor iedereen wat te doen. En mocht u er, toevallig, met een vliegtuig overheen vliegen, ziet u iets ongelofelijks. Het dak van Ferrari World vormt het grootste Ferrari-logo dat ooit is gemaakt. De afmetingen? Welgeteld 65 bij 48,5 meter.

Waar grote mensen weer klein worden
Ferrari World huisvest twintig attracties gericht op snelheidsliefhebbers en autosportfanaten. Zo is er bijvoorbeeld Formula Rossa, de snelste achtbaan ter wereld. Hierin bereikt u de maximale snelheid van 240 kilometer per uur. In Galleria Ferrari kunt u de blinkende koning van het circuit van dichtbij bekijken. In alle soorten en maten. Of bekijk de volledige historie van de Formule1 en de rol die Ferrari daarin speelt. Dames, wees gewaarschuwd! Wanneer uw man Ferrari World binnenstapt is de kans groot dat hij plotsklaps verandert in een kind. Met een nieuwe speelgoedauto.

Plezier voor het hele gezin!
Wanneer manlief zich staat te verlekkeren bij de glanzende bolides, kunnen de dames shoppen. Of dineren. Of gewoon meegenieten van al dat moois. Maar ook de kinderen zullen zich niet vervelen. Er is genoeg te zien en te doen. Ferrari World staat garant voor een plezierig dagje uit voor het hele gezin!

Vraag offerte aan Neem contact op