Burj Khalifa in Dubai

Burj Khalifa

Het hoogste uitzicht
De Burj Khalifa telt maar liefst 162 verdiepingen. Alles bij elkaar opgeteld, beslaat de Burj Khalifa meer dan een half miljoen vierkante meter aan vloeroppervlakte. Daarmee biedt het ruimte aan kantoren, appartementen en een hotel. Het interieur van het hotel in de Burj Khalifa is ontworpen door Giorgio Armani. Vindt u een kamer in dit hotel wat te prijzig? Gelukkig is er een observatiedeck op de 124e verdieping. U weet niet wat u ziet! En maakt u zich geen zorgen; er is een lift. Die brengt u met 18 meter per seconde naar waar u wilt zijn.

At the top
Gaat u inderdaad naar het uitzichtdeck? Ga dan zo’n drie kwartier voor zonsondergang. Zo ziet u deze vanaf een spectaculaire hoogte. Daarnaast, wanneer het donker wordt, veranderd de stad in een lichtjesfestijn. Als u nog even geduld hebt, kunt u vanaf boven genieten van de Dubai Fountain.
U zou het misschien niet denken, maar dat is een volkomen andere ervaring dan beneden! Wilt u verzekerd zijn van een plekje in de lift om deze tijd? Even reserveren.

Vraag offerte aan Neem contact op